Ένα έξυπνο και πολυτελές SUV που προσφέρει κορυφαία ασφάλεια, δυναμική οδική συμπεριφορά και μαζί με την ξεχωριστή σχεδίαση, προσελκύει ένα νεανικό κοινό που δίνει έμφαση στο στιλ και τον έντονο τρόπο ζωής.


Εξωτερικό


 
new-tivoli-side

To TIVOLI 1.6 Diesel
έρχεται στο σπίτι σου

Ένα δυναμικό SUV για τις σύγχρονες πόλεις


Νεανικό, δυνατό, με μοντέρνα σχεδίαση, εμπνευσμένο από τις σύγχρονες τάσεις της αστικής αρχιτεκτονικής και τη φυσικότητα του περιβάλλοντος.


Δείτε την εξωτερική εμφάνιση ενός Tivoli ή ανακαλύψτε τον τρόπο για να το κάνετε ακόμη πιο ξεχωριστό, μοντέρνο και σπορ.tivoli-exterior-vr

Εσωτερικό

Μία πολυτελής καμπίνα προσφέρει την ευχάριστη ατμόσφαιρα ενός πολυτελούς, σύγχρονου και κομψού χώρου διαβίωσης.


ΛειτουργικότηταΣχεδιασμένο για να προσφέρει στον οδηγό και στους επιβάτες άμεση πρόσβαση σε σύγχρονες συσκευές. Συνδυάζει στιλ, πρακτικότητα και ευκολία.


tivoli-interior-vr1

Άνεση

Ατμόσφαιρα για κάθε διάθεση και ευκολία χειρισμού!

Πίνακας οργάνων με 6 επιλογές φωτισμού

Μία καμπίνα προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες

Πέρα από το ευρύχωρο πόρτ μπαγκάζ των 423 λτ., οι πλάτες της δεύτερης σειράς καθισμάτων, διαιρούνται σε αναλογία 60/40 ή αναδιπλώνονται σε επίπεδη θέση.


Σύστημα πλοήγησης TomTom 7’’

Mε κάμερα οπισθοπορείας και αναπαραγωγή μουσικών αρχείων. 

Επιδόσεις

Οι καινούριοι κινητήρες του Tivoli είναι compact, αποτελεσματικοί και αξιόπιστοι, ενώ πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6. Άλλωστε το νέο Tivoli έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας, που υιοθετούν οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι κατασκευαστές.

Σύστημα ISG (Idle Stop & Go)

Ο κινητήρας σβήνει αυτόματα όταν το όχημα είναι ακινητοποιημένο
στην κίνηση ή τα φανάρια και επανεκινεί ομαλά μόλις ο οδηγός
πατήσει το συμπλέκτη.

*Διαθέσιμο μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο.


 

Έξυπνο σύστημα διεύθυνσης "Smart Steer"

dyn_ssteer1
Σχεδιασμένο για να προσφέρει την κατάλληλη απόκριση, ανάλογα με τις συνθήκες και τις προτιμήσεις του οδηγού, Υπάρχουν τρεις επιλογές για την αίσθηση του συστήματος διεύθυνσης
–Normal, Sport, and Comfort.

Ηλεκτρονική υποβοήθηση τιμονιού

dyn_eps
Το ηλεκτρονικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης προσφέρει ομαλή αίσθηση κατά την οδήγηση, βελτιώνοντας παράλληλα την ασφάλεια. Η υποβοήθηση μεταβάλλεται ανάλογα με την ταχύτητα του οχήματος, ενώ σε δύσκολες συνθήκες το σύστημα παρεμβάλλεται εφαρμόζοντας κάποια ροπή στρέψης.

Nέες τεχνολογίες ασφαλείας


Τα SsangYong Tivoli & XLV εφοδιάζονται με σύγχρονες τεχνολογίες ασφαλείας, εφαρμόζοντας τεχνολογία αιχμής και καθιστώντας την οδηγική εμπειρία πιο άνετη και ασφαλή από ποτέ.

 

sy-new-safety-tech

Active AWD με Lock mode


Παράλληλα, το σύστημα τετρακίνησης Active AWD με Lock Mode του νέου Tivoli, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια εντός δρόμου και τη μέγιστη αξιοποίηση των εκτός δρόμου προδιαγραφών του μοντέλου. Μέσω της λειτουργίας Lock Mode ο οδηγός μπορεί να επιλέξει το «κλείδωμα» της τετρακίνησης ανάμεσα στους άξονες, αν απαιτηθεί μέγιστη πρόσφυση.

Όλες οι τετρακίνητες εκδόσεις του μοντέλου έχουν εξελιγμένη ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων (multi – link) στον πίσω άξονα και στάνταρ ρεζέρβα ανάγκης, ένα πολύ χρήσιμο στοιχείο εξοπλισμού, ειδικά στην κίνηση εκτός δρόμου.

36p-AWD-system07

Κορυφαία ελκτική ικανότητα 1.500 κιλά


Έξυπνα συστήματα ασφάλειας


Ανεξάρτητα με τις συνθήκες οδήγησης, το Tivoli φροντίζει διαρκώς για την ασφάλεια σας.


tivoli-safety-esp
ESP (Ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας)

Το ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας, ελέγχει τις συνθήκες του δρόμου και την κατάσταση του οχήματος, επεμβαίνοντας στην απόδοση του κινητήρα και τα φρένα, σε περίπτωση που αντιληφθεί κίνδυνο απώλειας του ελέγχου.
tivoli-safety-tpms
ΤPMS (Σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών)

Το ΤPMS ελέγχει διαρκώς την πίεση των ελαστικών και μόλις διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα ειδοποιεί τον οδηγό ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης.
tivoli-safety-brakes
Επείγον σήμα φρεναρίσματος

Ενεργοποιεί αυτόματα τα φλας, σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος.
tivoli-safety-parking
Υποβοήθηση παρκαρίσματος

6 αισθητήρες (δύο εμπρός και τέσσερις πίσω) διευκολύνουν τον οδηγό κατά τη διαδικασία του παρκαρίσματος.
tivoli-safety-ebd-abs
EBD-ABS


H ηλεκτρονική κατανομή δύναμης πέδησης και το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος φρένων (EBD-ABS) κατανέμει τη δύναμη πέδησης στους εμπρός και τους πίσω τροχούς, ανάλογα με τον αριθμό των επιβαινόντων και το φορτίο.
tivoli-safety-hill
Σύστημα Υποβοήθησης Εκκίνησης σε ανηφόρα

Το HSA αποτρέπει το αυτοκίνητο να κυλήσει προς τα πίσω, κατά την εκκίνηση σε μία ανηφόρα, διατηρώντας για λίγο την πίεση στο κύκλωμα πέδησης.
Το Tivoli 1.6 Diesel
έρχεται στο σπίτι σουΚλείσε ένα Test Drive

  Ονοματεπώνυμο*

  Το email σας*

  Επιβεβαίωση email*

  [confirm_email* confirm_email]

  Διεύθυνση*

  Περιοχή*

  T.K.*

  Τηλέφωνο επικοινωνίας*

  Επιθυμητή ώρα επικοινωνίας*

  Επιθυμητή ημερομηνία test drive*

  Επιθυμητή περιοχή test drive*
  (αν διαφέρει από τον τόπο κατοικίας)


  Προστασία Δεδομένων
  Η Chevellas διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δεν δύναται να τα γνωστοποιήσει σε τρίτους. Ο παρών δικτυακός τόπος διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία τα οποία αποστέλλουν οι επισκέπτες / χρήστες αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, ενημέρωσης νέων προϊόντων, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών. Τα στοιχεία σας θα αποκαλύπτονται μόνο στη SsangYong, στους Επίσημους Συνεργάτες και στις εταιρίες που εργάζονται για λογαριασμό της SsangYong.