Η πολυτελής δύναμη και στα επαγγελματικά


Εξωτερικό

Περισσότερη δύναμη, περισσότερη διασκέδαση! Ένας νέος δυνατότερος κινητήρας, μία δυναμική σχεδίαση και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα του νέου SUT της SsangYong. Το νέο Actyon Sports μπορεί να τονώσει τις επιδόσεις σας, στη δουλειά και τη διασκέδαση. Η μεγάλη χρηστικότητα, η άνεση και η πολυμορφία του νέου Actyon Sports ενισχύει την απόλαυση των δραστηριοτήτων ελευθέρου χρόνου. Αυτό σημαίνει καλύτερη ποιότητα ζωής.

actyon-main-new

Αναβαθμισμένη σύγχρονη σχεδίασηΤο νέο Actyon Sports ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος όπου και αν βρεθεί. Οι έντονες καμπύλες στο εμπρός καπό, η εξαγωνική μάσκα και η κομψή μαύρη πρόσοψη αποτελούν έναν αρμονικό συνδυασμό δυναμισμού και φινέτσας.

Χρώματα
εξωτερικούactyon-color-Canyon-Brown
actyon-color-Fijian-Blue
actyon-color-Fine-Silver
actyon-color-Grand-White
actyon-color-Marble-Gray
actyon-color-Indian-Red
actyon-color-Marble-Gray

Εσωτερικό

Νέα καμπίνα για πιο άνετα ταξίδια.

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Καινούργια στοιχεία εξοπλισμού συνοδεύουν το νέο Actyon Sports, κάνοντας πιο ευχάριστη την διαβίωση οδηγού και επιβαινόντων.

actyon-interior-01
actyon-interior-02-new

actyon-interior-03-new
actyon-interior-04-new

Άνεση

Στοιχεία άνεσης, ευκολίας και στυλ.

Ρίξτε μια ματιά μέσα και έξω, στο νέο Actyon Sports. Θα εκπλαγείτε από όλα αυτά τα πράγματα που θα ανακαλύψετε και βελτιώνουν την εμφάνιση, αλλά και την απόδοση.

Όλα μαζί, δημιουργούν έναν συνδυασμό ασφάλειας, που επιτρέπει σε αυτό το μοναδικό SUT να είναι πιο εύκολο και ευχάριστο στη χρήση.

Επιδόσεις


Οι ικανότητες καθορίζουν το χαρακτήρα.

Βελτιώσεις στον κινητήρα και τη μετάδοση, σημαίνουν μεγαλύτερη απόδοση, κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο Actyon Sports. Το στάνταρ κιβώτιο των 6 σχέσεων βελτιώνει τον έλεγχο του οχήματος, την κατανάλωση και το οικολογικό προφίλ της κατασκευής.

Το νέο Actyon Sports οφείλει τις δυνατότητές του σε έναν πολύ δυνατό turbo - diesel κινητήρα 2.2lt, που του δίνει την ικανότητα ρυμούλκησης φορτίων μέχρι 2.300 κιλά.

Ασφάλεια

Ασφάλεια και δυναμική συμπεριφορά στο ίδιο πακέτο.

Η ικανότητα να επιχειρεί με σιγουριά και ασφάλεια και σε κάθε επιφάνεια ανεξαρτήτως συνθηκών, καθορίζει ένα πραγματικό όχημα SUT. Και το νέο Actyon Sports αποδεικνύει ότι μπορεί να φέρει εις πέρας αυτό το έργο με απόλυτη επιτυχία.