Αγωνιστικό SsangYong Tivoli Rally Raid
July 28, 2016
SsangYong: 1.000.000 κινητήρες diesel
September 2, 2016

H SsangYong δίπλα στα ευρωπαϊκά σπορ

Η SsangYong πανευρωπαϊκά υποστηρίζει αθλητικές δραστηριότητες, παίχτες και σωματεία, ενισχύοντας τη δυναμική της παρουσία.   

Η SsangYong, η παλαιότερη εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων της Κορέας, με παράδοση στα πολυτελή και τετρακίνητα οχήματα, επεκτείνει και ενισχύει την ευρωπαϊκή της παρουσία, χορηγώντας σημαντικές αθλητικές δραστηριότητες στη Γηραιά Ήπειρο.

 

Στη Μ. Βρετανία η SsangYong ήταν προσφάτως ο επίσημος χορηγός του Silverstone Classic, του μεγαλύτερου αγωνιστικού φεστιβάλ κλασσικών αυτοκινήτων, που προσελκύει ετήσια πάνω από 100.000, αφοσιωμένους στο αυτοκίνητο, επισκέπτες. Εκτός από τα 60 αυτοκίνητα που διέθεσε για τις μεταφορές των VIPs, διοργάνωσε και έναν ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα, με μοντέλα Tivoli στη θέση των παιχτών, για να γιορταστεί η 50ή επέτειος από τον θρυλικό τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου το 1966 ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γερμανία.

SY_Luton_team

Παράλληλα, η SsangYong Μ. Βρετανίας είναι και ο επίσημος χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Luton Town FC. Αντιστοίχως, στην Ιταλία η SsangYong ανανέωσε τη συνεργασία της με τη UC Sampdoria, από τις γνωστότερες ομάδες της 1ης κατηγορίας του Ιταλικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου. Έτσι το λογότυπο του SsangYong XLV στολίζει τη φανέλα των παιχτών της για αυτή τη σεζόν.

SY_Sampdoria

Τέλος, η SsangYong Ελβετίας είναι ο σταθερός χορηγός της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας του mountain bike, Jolanda Neff, η οποία κατετάγη 6η στην κλάση της κατά τη διάρκεια των εφετινών Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

SY_Jolanda Neff