Καυτές καλοκαιρινές προσφορές SsangYong
June 16, 2016
H SSANGYONG ΣΤΟ SILVERSTONE ΓΙΑ 2Η ΧΡΟΝΙΑ
July 4, 2016

100.000 SsangYong Tivoli

To νέο SsangYong Tivoli ξεπερνάει το φράγμα παραγωγής των 100.000 μονάδων, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την έναρξη παραγωγής του.

Στα μέσα Ιουνίου 2016 σε ειδική τελετή στο εργοστάσιο παραγωγής της Ν. Κορέας, πέρασε τη γραμμή παραγωγής το 100.000ο SsangYong Tivoli. Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της SsagnYong που καταφέρνει να ξεπεράσει αυτό το στόχο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, από την έναρξη της παραγωγής του. Το δημοφιλές SsangYong Rexton είχε πιάσει τον ίδιο στόχο, στο διπλάσιο, σχεδόν, χρονικό διάστημα.

Η απόλυτα επιτυχημένη εμπορική πορεία των μοντέλων που βασίζονται στην πλατφόρμα του Tivoli (μαζί με το XLV) αποτυπώνεται στις εξαιρετικές πωλήσεις τους, που συνέβαλαν στον 3πλασιασμό της κατηγορίας των compact SUV στην κορεάτικη αγορά το 2015, σε σύγκριση με το 2014, αλλά και στην επιπλέον αύξηση του εν λόγω segment κατά ακόμα 34% με βάση τις πωλήσεις το πρώτο 5μηνο εφέτος, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Και σε αυτή την αγορά το brand name Tivoli έχει καθιερωθεί ως το Νο 1 της κατηγορίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε παγκόσμιο επίπεδο οι πωλήσεις των μοντέλων που βασίζονται στην πλατφόρμα του Tivoli, αυξήθηκαν κατά 55,9% για το διάστημα Ιανουαρίου – Μαΐου 2016, σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος παραγωγής της SsangYong «η επιτυχία του Tivoli, καθώς και του XLV, που βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς από όλους, που στοχεύει στην παραγωγή ποιοτικά άψογων προϊόντων. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να εξασφαλίσουμε τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών, ενισχύοντας την παραγωγικότητα και την ποιότητα που προσφέρουμε μέσα από τα αυτοκίνητά μας».