Το νέο SsangYong XLV: Με το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία
May 18, 2016
H SsangYong παραδίδει το 1ο TIVOLI στο νικητή του διαγωνισμού των παγωτών Δωδώνη
June 13, 2016

To νέο www.ssangyong.gr είναι στον αέρα

Το νέο επίσημο website της SsangYong Ελλάδας είναι στον αέρα πιο πλήρες, πιο διαδραστικό, πιο χρηστικό και πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Κάντε κλικ!

H SsangYong Ελλάδας, που αντιπροσωπεύει την παλαιότερη κορεάτικη εταιρεία κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων με ειδίκευση στην τετρακίνηση, ετοίμασε ένα ολοκαίνουριο site για όλα τα μοντέλα και τις δραστηριότητές της.

Το νέο site που φιλοξενείται στο γνωστό domain name www.ssangyong.gr, είναι σχεδιασμένο ώστε να καθίσταται προσαρμόσιμο και φιλικό και κατά την περιήγηση από smartphones και tablets.

Στην ιστοσελίδα μας ο επισκέπτης μπορεί να βρει αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα μοντέλα της SsangYong, με φωτογραφίες, τιμές, τεχνικά στοιχεία, προϊοντικούς καταλόγους καθώς και εγχειρίδια χρήσης για κάθε μοντέλο (Tivoli, νέο XLV, Korando, Rexton W, Rodius, Actyon Sports).

Ειδικότερα για το Tivoli & το νέο XLV, υπάρχει η δυνατότητα 360ο περιήγησης σε εξωτερικό και εσωτερικό, καθώς και εναλλαγής μεταξύ χρωμάτων σε μονόχρωμες και 2-Tone παραλλαγές.

Παράλληλα, ο επισκέπτης μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση με ένα κλικ στην υπηρεσία του test drive κατ΄οίκον για το Tivoli και το νέο XLV, να στέλνει αιτήματα προς απάντηση και να εγγράφεται στο σχετικό newsletter. Επίσης με ένα κλικ δίνεται η δυνατότητα κοινοποίησης σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποστολής e-mail και εκτύπωσης του επιλεχθέντος περιεχομένου.

Το site περιέχει ακόμα ενότητα που αφορά στις υπηρεσίες after sales, όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά για το πρόγραμμα «5ετούς Πλήρους Καλύψεως SsangYong». Ακόμα, ο επισκέπτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αναλυτικές πληροφορίες για το δίκτυο επίσημων εμπόρων και επισκευαστών της SsangYong στην Ελλάδα, με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και διαδραστικό χάρτη καθοδήγησης προς κάθε συνεργάτη, ξεκινώντας από το σημείο όπου βρίσκεται.

Τέλος, υπάρχει ξεχωριστή ενότητα με videos της SsangYong, αλλά και άμεση πρόσβαση στη δημοφιλή σελίδα της SsangYong Greece στο FaceBook αλλά και στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη περιήγηση στον κόσμο της νέας SsangYong.