Δοκιμές αυτόνομης οδήγησης από τη SsangYong
April 19, 2016
Νέο ρεκόρ πωλήσεων για τη SsangYong
April 19, 2016

Η SsangYong στο McARTHURGLEN

H SsangYong, η premium φίρμα της Κορέας, με πάνω από 60 χρόνια ιστορίας στην κατασκευή πολυτελών τετρακίνητων οχημάτων, παρουσιάζει τη γκάμα της στο εμπορικό κέντρο McARTHURGLEN, στα Σπάτα Αττικής.

Οι επισκέπτες του γνωστού εμπορικού κέντρου καθ΄ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου 2015, αλλά και κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων που έπονται, και μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2016, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να παραγγείλουν το νέο compact SUV της εταιρείας, το TIVOLI, αλλά και τα καθιερωμένα REXTON και ACTYON SPORTS.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ό,τι έχει να κάνει με τη μάρκα, τα μοντέλα, τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, τις τιμές και την 5ετή πλήρη κάλυψη της SsangYong που εξασφαλίζει 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν service & 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Στο McARTHURGLEN εκτίθεται το TIVOLI με τον κινητήρα 1.6 diesel των 115 ίππων και των 300 Nm ροπής, στο πιο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού «DLX 2 Tone», ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να ανακαλύψουν από κοντά την πληρότητα και την πολυτέλεια που προσφέρει, σε συνάρτηση με τους κορυφαίους χώρους για επιβάτες και αποσκευές αλλά και την premium ποιότητα κατασκευής. Δίπλα του το πολυτελές, 7θέσιο & 4κίνητο REXTON και το 2κάμπινο, εντυπωσιακό pick –up ACTYON SPORTS που και τα δύο εξοπλίζονται με τον 2λιτρο diesel κινητήρα των 155 ίππων και των 360 Nm ροπής.

Οι επισκέπτες έχουν και την ευκαιρία να κάνουν, όλα τα Σάββατα και τις Κυριακές που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα, test drive στο TIVOLI 1.6 Diesel, αλλά και να μπουν στην κλήρωση για ένα απολαυστικό διήμερο σε δημοφιλές χειμερινό θέρετρο, το Σαββατοκύριακο του Αγ. Βαλεντίνου (13-14 Φεβρουαρίου), παρέα με το TIVOLI και γεμάτο ρεζερβουάρ για όλες τις μετακινήσεις τους.