Το νέο TIVOLI Active AWD με Lock Mode
April 19, 2016
Δοκιμές αυτόνομης οδήγησης από τη SsangYong
April 19, 2016

Η SsangYong στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015»

Οι επισκέπτες της έκθεσης «Αυτοκίνηση Fisikon 2015» (14-22 Νοεμβρίου 2015) θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το καμάρι της SsangYong, το νέο TIVOLI, που ήρθε για να πρωταγωνιστήσει τόσο στην κατηγορία των compact SUV, στην οποία τυπικά ανήκει, καθώς και σε άλλα δημοφιλή segments της ελληνικής αγοράς. Και αυτό, αφού προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα (σύγχρονη εμφάνιση, premium ποιότητα κατασκευής, πλούσιους χώρους, up to date τεχνολογία, δυναμισμό στο δρόμο, ικανότητες εκτός δρόμου, κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία) σε πολύ ανταγωνιστική τιμή, ενώ πλαισιώνεται από μοναδικές υπηρεσίες after sales.

Πιο συγκεκριμένα οι επισκέπτες της έκθεσης θα γνωρίσουν από κοντά την έκδοση βενζίνης 1.6 (128PS) στο επίπεδο STD, με τιμή από 15.120 € και πλουσιότατο εξοπλισμό. Δίπλα, θα βρίσκεται η πιο σημαντική έκδοση στην γκάμα του νέου TIVOLI, με κινητήρα 1.6 Diesel (115PS) και τιμή από 17.970 €, στο μεσαίο επίπεδο εξοπλισμού DLX σε διχρωμία μπλε/άσπρου. Τέλος, η κορυφαία εξοπλιστική έκδοση DLX 2 Tone της έκθεσης θα παρουσιάζεται στο μοντέλο με τον κινητήρα βενζίνης 1.6 και αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων Aisin με 3 προγράμματα λειτουργίας (Eco, Winter & Sport). To εκθεσιακό μοντέλο παρουσιάζεται στον πολύ εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων κόκκινου/μαύρου, με αλουμινένιες ζάντες 18 ιντσών σε μαύρο χρώμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έκθεση οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την «5ετή Πλήρη Κάλυψη SsangYong», που περιλαμβάνει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, 5ετές δωρεάν service και 5ετή δωρεάν οδική βοήθεια, αλλά και να ρωτήσουν για τα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης της εταιρείας.