Εμβληματική πολυτέλεια! Πιστό στην ταυτότητα της μάρκας, με νέα, αναβαθμισμένα στοιχεία που μεγιστοποιούν την ευχαρίστηση και την αξία που προσφέρει αυτό το υπέροχο SUV.


Εξωτερικό

(28p)Grand-white(E)

Η σύγχρονη αισθητική και η πολυτέλεια έχει νέο πρόσωπο!Το Rexton W σας υποδέχεται με ανανεωμένη μάσκα και ευδιάκριτο το έμβλημα της SsangYong. Τα φωτιστικά σώματα επιθετικής σχεδίασης σε συνδυασμό με τις επιβλητικές γραμμές του καπό, αναδεικνύουν το δυναμικό του χαρακτήρα, ενώ την εντυπωσιακή του εμφάνιση συμπληρώνουν τα πλαϊνά χρωμιωμένα διακοσμητικά.

(06p)Headlamps(E)

Προβολείς πορείας ιδιαίτερης σχεδίασης

(06p)Hood-character-line(E)

Οι χαρακτηριστικές γραμμές που διατρέχουν το καπό, συγκλίνουν προς το κέντρο της μάσκας ορίζοντας ένα εξόγκωμα που αφήνει έντονες υπόνοιες για ένα πιο σπορ χαρακτήρα

(06p)radiator-grille(E)01

Στη μάσκα κυριαρχούν οι τρείς χρωμιομένες σειρές με το μεγάλο νέο σήμα


(06p)rear-lamps(E)

Πίσω φωτιστικά σώματα με LED

(25p)Fog-lamps(E)

Προβολείς ομίχλης

(25p)Rear-spoiler01(E)

Πίσω αεροτομή με το τρίτο φώς των φρένων να χρησιμοποιεί και αυτό LED

(27p)18-alloy-wheels(E)

Οι μεγάλες 18άρες ζάντες ταιριάζουν "γάντι" στο Rexton W

Χρώματα
εξωτερικού


(28p)Dandy-Blue(E)
(28p)Grand-white(E)
(28p)Jazz-Brown(E)
(28p)Silent-silver(E)
(28p)Space-Black(E)
(28p)Techno-Grey(E)
(13p)image(E)
(13p)image1(E)

Εσωτερικό

Η πολυτέλεια ανεβαίνει σε άλλα επίπεδα.

Τo εσωτερικό της καμπίνας έχει σχεδιαστεί για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που αναζητούν το κάτι παραπάνω. Κάθε λεπτομέρεια μαρτυρά τις υψηλές προδιαγραφές στο φινίρισμα και την ποιότητα των υλικών. Η πολυτελής κεντρική κονσόλα με τα μεταλλικά στοιχεία προσθέτει μια σύγχρονη πινελιά στο ανανεωμένο ταμπλό.


(07-08p)image(E)
(12p)image(E)

(28p)Black-interior(E)
(28p)Beige-interior(E)

Μεγαλύτερη ευελιξία για μεγαλύτερη ελευθερία

Το Rexton W αντιπροσωπεύει την έννοια της πρακτικότητας, επιτρέποντάς σας να κάνετε περισσότερα και να μεταφέρετε περισσότερα. Τα καθίσματα μπορούν να ρυθμιστούν με πολλούς τρόπους για μέγιστη αξιοποίηση του εξαιρετικά ευρύχωρου εσωτερικού. Η σχάρα οροφής είναι κατάλληλη για τη μεταφορά ποδηλάτων και άλλων μεγάλων και ογκωδών αντικειμένων που χρειάζεστε για τις δραστηριότητες σας.


(13p)0Full-seating(E)

Πλήρης διάταξη καθισμάτων

(13p)1Normal-seating(E)

Κανονική διάταξη καθισμάτων: Υπάρχει άφθονος χώρος στο πίσω μέρος για τα ψώνια, τα είδη ψυχαγωγίας ή για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες

(13p)2flat(E)

2η σειρά καθισμάτων αναδιπλούμενη κατά 40%: Χωρούν ευκολότερα αντικείμενα μεγάλου μήκους

(13p)3cargo-capacity(E)

2η σειρά καθισμάτων πλήρως αναδιπλούμενη για μέγιστη χωρητικότητα φορτίου: Παρέχει το χώρο ενός μίνι βαν

Άνεση

Νέα αισθητική για τον οδηγό!

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η αίσθηση της πολυτέλειας είναι διάχυτη στο εσωτερικό του Rexton W. Αυτή η αίσθηση επιβεβαιώνεται καθώς ανακαλύπτετε τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη ζωή σας εύκολη μέσα στο νέο Rexton W.
Η θερμοκρασία στο χώρο επιβατών διατηρείται αυτόματα σε ένα προκαθορισμένο επίπεδο. Ο οδηγός μπορεί να χειριστεί με άνεση το ηχοσύστημα, χάρη στη λειτουργία hands-free, ενώ διαθέτει Bluetooth, θύρες USB και Aux-in, υποδοχή για smart phone και navigation system.


(25p)Heated rear glass(E)-ff05326db0

Θερμαινόμενο πίσω τζάμι

(25p)Privacy glass(E)-8bfa63c265

Φιμέ πίσω κρύσταλλα: Τα σκούρα πίσω κρύσταλλα αποτελούν χαρακτηριστικό των γνήσιων SUV, και φυσικά αποτελούν μέρος της σχεδίασης

(25p)Safety power windowEL)-e222a27bb3

Παράθυρο ασφαλείας για τον οδηγό: Το κρύσταλλο θα σταματήσει να ανεβαίνει αυτόματα στην περίπτωση που συναντήσει την παραμικρή αντίσταση. Γεγονός που συμβάλει άμεσα στην αποφυγή ατυχημάτων.

(25p)outside mirrors(E)-ee1f32f041

Αναδιπλούμενοι θερμαινόμενοι καθρέπτες: Οι εξωτερικοί καθρέπτες μπορούν να αναδιπλωθούν ηλεκτρικά με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ χάρη στο σύστημα θέρμανσης δεν θα θαμπώσουν ποτέ


(25p)solar control glass(E)-9ec68b49d0

Ειδικά μονωμένα κρύσταλλα: Το εσωτερικό της καμπίνας προστατεύεται από της ακτίνες UV χάρη στα ειδικά φίλτρα που έχουν ενσωματωθεί στις γυάλινες επιφάνειες.

(26p)Eco-cruise01(E)-6df3ad222f

Eco-cruise control: Το cruise control βοηθά τον οδηγό να διατηρεί σταθερή την ταχύτητα του, ενώ στη λειτουργία Eco ο κινητήρας προσαρμόζεται για να προσφέρει ακόμα πιο χαμηλή κατανάλωση.

(26p)power steering(E)-c6852dfca9

Υδραυλικό τιμόνι

(27p)Centre console(E)-1c9606e2f6

Κεντρικό υποβραχιόνιο: Στη μεγάλη κεντρική θήκη μπορεί να χωρέσει κανείς ένα σωρό μικροαντικείμενα. Όταν το καπάκι της είναι κλειστό λειτουργεί και ως ένα πολύ πρακτικό υποβραχιόνιο


 
(27p)Lumbar support(E)-f19a24dc4a

Οσφυϊκή στήριξη: Μια δεύτερη στήριξη χαμηλά στην πλάτη του καθίσματος βοηθά στη μικρότερη καταπόνηση της μέσης του οδηγού και εξασφαλίζει πολύ πιο άνετες μεγάλες διαδρομές

(27p)Power outlets1(E)-8dfa15d3a0

Στο μέσο του ταμπλό υπάρχει μια πολύ πρακτική θήκη , η οποία διαθέτει και υποδοχή για τη φόρτιση συσκευών

(27p)USB & AUX(E)-75fe481890

Θύρες USB & AUX

Επιδόσεις(16p)6-Manual(E)

Χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων: Είναι σε θέση να προσφέρει εκρηκτικές εκκινήσεις αλλά και να λειτουργεί σε χαμηλότερες στροφές όταν το όχημα κινείται σε πιο υψηλές ταχύτητες.

(16p)Automatic(E)

Έξυπνο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σειριακό κιβώτιο 5 ταχυτήτων τύπου ΜΒ E-Tronic, με δυνατότητα αλλαγής ταχυτήτων μέσω του επιλογέα και δυνατότητα προσαρμογής και εκμάθησης οδηγικής συμπεριφοράς και αντιστάθμισης φθοράς.


Ασφάλεια