Γνωρίστε τη SsangYong
 

Λίγα λόγια για τη SsangYongΗ SsangYong είναι η πιο πολυτελής μάρκα της Ν. Κορέας. Από το 1980, με την εξέλιξη των Musso και Korando, κατατάσσεται ανάμεσα στους πρωτοπόρους κατασκευαστές στον χώρο της τετρακίνησης. Από το 1991 η δυναμική συνεργασία με τον όμιλο Daimler – Benz επιτρέπει στη SsangYong την ανάπτυξη προϊόντων με χρήση τεχνολογίας της.

Από το 2000 και μετά αναπτύσσει μια πλήρη γκάμα SUV οχημάτων όπως το Rexton, Kyron, Actyon, Korando & Actyon Sports. Tο Rexton (2001), χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Mercedes – Benz, απογειώνει την φήμη της SsangYong στα πολυτελή αυτοκίνητα αλλά και τα 4Χ4 SUV. Από το 2018 η SsangYong Motor Co θα εισέλθει στην αγορά των ΗΠΑ.

Για πρώτη φορά η εταιρεία επικεντρώνεται στη δημιουργία κινητήρων χαμηλού κυβισμού, φιλικών προς το περιβάλλον, καθώς και στην ανάπτυξη νέας πλατφόρμας για μικρά crossover οχήματα. Το ολοκαίνουργιο TIVOLI είναι το πρώτο μοντέλο με κινητήρες κάτω από 2,0lt (1.6lt Βενζίνη, 1.6lt Diesel), Euro 6 προδιαγραφών, και αποτελεί τη βάση για το μέλλον της SsangYong στην ευρωπαϊκή & παγκόσμια αγορά. 

H SsangYong στην ΕυρώπηH SsangYong δραστηριοποιείται στην Ευρώπη μέσω του δικτύου των επίσημων διανομέων της στις ακόλουθες χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Φιλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβενία, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία και άλλες χώρες τις Ανατολικής Ευρώπης.

Για το 2015 κατέγραψε αύξηση στις πωλήσεις της κατά περίπου 80% σε σχέση με το 2014, και πάνω από 150% σε σχέση με τις πωλήσεις της το 2013 & το 2012 αντίστοιχα.

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close