To νέο www.ssangyong.gr είναι στον αέρα
May 18, 2016
Καυτές καλοκαιρινές προσφορές SsangYong
June 16, 2016

H SsangYong παραδίδει το 1ο TIVOLI στο νικητή του διαγωνισμού των παγωτών Δωδώνη

Μέσα σε κλίμα ευφορίας παραδόθηκε το 1ο, από τα 5, SsangYong Tivoli στον 1ο νικητή του διαγωνισμού των παγωτών Δωδώνη, που επέλεξαν την πολυτελή κορεάτικη φίρμα για τη φετινή τους δυναμική καμπάνια.   

Το δημοφιλές ελληνικό παγωτό Δωδώνη επέλεξε το SsangYong Tivoli ως τον πρωταγωνιστή της φετινής καμπάνιας, χαρίζοντας ένα Tivoli κάθε μήνα, από το Μάιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2016, σε 5 υπερ-τυχερούς που θα αγοράσουν προϊόντα της και θα μπουν στην κλήρωση.

Στα πλαίσια αυτής της ενέργειας ο 1ος νικητής, που κληρώθηκε τέλος Μαΐου, ήδη παρέλαβε το δώρο του. Πιο συγκεκριμένα, το μοναδικό SsangYong Tivoli περίμενε το νικητή, Αλέξανδρο Σκόρδο από την Αθήνα, στην κεντρική έκθεση της SsangYong στην Λ. Κηφισού 76.

Εκεί τον υποδέχτηκε ο γνωστός σεφ Γιάννης Αποστολάκης για να του παραδώσει τα κλειδιά του νέου του αυτοκινήτου.

Όπως δήλωσε ο νικητής «δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να σε ενημερώνουν ότι κέρδισες ένα ονειρεμένο αυτοκίνητο…». Και πράγματι το νέο SsangYong Tivoli είναι ονειρεμένο αφού προσφέρει ποιότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια, ενώ για 5 χρόνια ο οδηγός του μπορεί να ξεχαστεί από τις έγνοιες με την 5ετή εργοστασιακή του εγγύηση, το 5ετές δωρεάν service και την 5ετή δωρεάν οδική βοήθεια.

Για να είσαι εσύ ο επόμενος τυχερός, δες τους όρους στο www.dodoni.com.gr.

tivoli-dodoni-4

Δείτε το σχετικό video