Κορυφαία ασφάλεια από το TIVOLI
April 19, 2016
Το TIVOLI υποψήφιο για Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς
April 19, 2016

H SsangYong στη Διεθνή Έκθεση Φρανκφούρτης 2015

Αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής του περιπτέρου της SsangYong στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης είναι το νέο TIVOLI που θα παρουσιαστεί επίσημα για πρώτη φορά με τον κινητήρα 1.6 Diesel κάτω από το καπό του, αλλά και σε τετρακίνητη (4WD) έκδοση.

Δίπλα του, το concept XVL-Air (eXciting smart Lifestyle Vehicle), αποτελεί, ουσιαστικά μια, σχεδόν τελική, εικόνα της έκδοσης του TIVOLΙ με μακρύτερο αμάξωμα, που θα προσφέρει περισσότερο χώρο για αποσκευές και επιβάτες (πιθανά 7θέσιο). Η έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές του επόμενου χρόνου, ενώ θα εξοπλίζεται (όπως και το 5θέσιο TIVOLI στο οποίο βασίζεται) με κινητήρες 1.6 βενζίνης και diesel, κιβώτια 6 σχέσεων (χειροκίνητο & αυτόματο Aisin) σε 2κίνητες και 4κίνητες εκδόσεις.

Το πιο εντυπωσιακό έκθεμα του περιπτέρου θα είναι το concept car XAV-Adventure, μια μοντέρνα θεώρηση του αυθεντικού SUV της εταιρείας, του Korando, με πολύ μοντέρνα και αρρενωπή εμφάνιση. Το νέο αυτό μοντέλο βασίζεται στην πλατφόρμα του TIVOLI και απευθύνεται στις νέες γενιές αγοραστών, με ενεργό lifestyle. Είναι σχεδιασμένο να προσφέρει μέγιστη οδηγική απόλαυση και ασυναγώνιστες εκτός δρόμου ικανότητες, βασισμένο σε compact αμάξωμα, με SUV κατασκευαστικές λεπτομέρειες.

Έτσι η SsangYong κάνει πράξει την υπόσχεσή της, για ένα καινούριο μοντέλο κάθε χρόνο, μέχρι το 2020.