Νέα γκάμα μοντέλων Ssangyong
March 25, 2016

Geneva International Motor Show 2015

Στο πλαίσιο του “Geneva International Motor Show 2015” – 85o Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο περίπτερο της SsangYong (Place 4131, Hall 4), θα μπορέσετε να δείτε:

Το ολοκαίνουργιο SsangYong Tivoli (Παγκόσμια Παρουσίαση), το οποίο ανήκει στην κατηγορία B-SUV, με κινητήρες βενζίνης και diesel 1.6 λίτρων, Euro 6, με κίνηση στους εμπρόσθιους αλλά και στους τέσσερις τροχούς.
Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η SsangYong θα πραγματοποιήσει το παγκόσμιο ντεμπούτο του πολλά υποσχόμενου Tivoli. Για να γιορτάσουμε την έλευση του Tivoli στην ευρωπαϊκή αγορά, θα υπάρχουν στο stand της SsangYong 7 μοντέλα, όπου οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δουν από κοντά τις καινοτομίες του νέου μοντέλου.

Την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015 και ώρα 12:00, στο περίπτερο της SsangYong, θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου για την Παγκόσμια Πρεμιέρα του Tivoli από τον Πρόεδρο της SsangYong, κύριο Lee (CEO Yoo-il Lee; www.smotor.com/en).

Το νέο αυτοκίνητο παίρνει το όνομά του από την ιταλική πόλη Tivoli, που βρίσκεται κοντά στη Ρώμη και διακρίνεται για την πολιτιστική της κληρονομιά και τα όμορφα τοπία της.

Το νέο Tivoli διακρίνεται για την ελκυστική του εμφάνιση, το απαράμιλλο στυλ, τους πλούσιους χώρους, την άνεση, καθώς και την πρακτικότητα.

Η έναρξη των πωλήσεων του νέου Tivoli στην Ευρώπη , αλλά και στη χώρα μας, θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου σε βενζινοκίνητες εκδόσεις, ενώ οι κινητήρες πετρελαίου θα είναι διαθέσιμοι στα τέλη Ιουλίου σε προσθιοκίνητες αλλά και τετρακίνητες εκδόσεις.