Η SsangYong στο Silverstone Classic

H SsangYong ήταν ο επίσημος χορηγός αυτοκινήτων για VIPs στο Silverstone Classic Festival, τη μεγαλύτερη γιορτή ιστορικών αυτοκινήτων που διοργανώθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, το 3ήμερο 24-26 Ιουλίου. Εφέτος, το Silverstone Classic είχε την ασημένια επέτειό του, γιορτάζοντας τα 25 χρόνια διοργάνωσής του.

  • Ο παλαιότερος κατασκευαστής οχημάτων της Κορέας ήταν επίσημος χορηγός σε ένα κλασσικό event
  • H SsangYong ήταν o επίσημος προμηθευτής αυτοκινήτων για VIPs
  • Όλη η γκάμα των μοντέλων SsangYong, βαμμένη σε ασημί χρώμα, συμμετείχε στην παρέλαση του Ασημένιου Ιωβηλαίου του Silverstone Classic

Ο πιο καθιερωμένος κατασκευαστής αυτοκινήτων της Κορέας προσέφερε πάνω από 50 μοντέλα τελευταίας γενιάς, όλα βαμμένα σε ασημί χρώμα. Τόσο το ολοκαίνουριο TIVOLI, όσο και τα καθιερωμένα Rexton, Korando, Actyon Sports και Rodius, «όργωσαν» τον κατάμεστο χώρο του 3ήμερου φεστιβάλ, μεταφέροντας VIPs, αγωνιζόμενους, εκπροσώπους Τύπου και διοργανωτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα μέρος του στόλου των SsangYong που συμμετείχαν στο event, συμμετείχε επίσης και στην παρέλαση του Ασημένιου Ιωβηλαίου, στην οποία έλαβαν μέρος εκατοντάδες, παλιά και καινούρια, μοντέλα, τα οποία συμμετείχαν και στον εορτασμό για τα 25 Χρόνια της διοργάνωσης.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε όλη τη γκάμα των μοντέλων μας σε αυτό το αγωνιστικό περιβάλλον διεθνούς φήμης και υψηλών προδιαγραφών. Η φίρμα μας έχει καθιερωθεί εδώ και 61 χρόνια και γι΄ αυτό η δική μας κληρονομιά μοιάζει να συμπληρώνει ιδανικά τις δραστηριότητες και το προφίλ του Silverstone Classic», δήλωσε ο CEO της SsangYong Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Γενικός Διευθυντής της διοργάνωσης τόνισε, επίσης: «H SsangYong είναι ο παλαιότερος κατασκευαστής αυτοκινήτων της Κορέας και έτσι αναδείχθηκε στον ιδανικό συνεργάτη για το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Κλασσικών Αγωνιστικών Μοντέλων. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το φεστιβάλ αποτέλεσε την ιδανική πλατφόρμα ώστε τη SsangYong να παρουσιάσει όλη τη γκάμα των μοντέλων της σε ένα πολύ ψαγμένο κοινό opinion leaders, γύρω από το αυτοκίνητο».

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.